Ετικέτες

, , , ,

Αυτό το Σάββατο, Αθήνα – Βρυξέλλες ενώνουν τις φωνές τους και χορεύουν την αλληλεγγύη τους προς τους απεργούς της Χαλλυβουργικής.

Δείτε εδώ

Το Σάββατο στο bar “Work” στο Χολαργό,  θα δώσουme το ρυθμό της αλληλεγγύης, θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε  για εμάς αλλά και για τους απεργούς της “Χαλυβουργίας Ελλάδος” που αγωνίζονται για την αξιοπρέπεια τους και τις οικογένειες τους.  Live dj set από τους “the boys who couldnt stop dreaming” και live visuals και μουσικές από τους “kokos” και “jason”.

Σάββατο, 3/12, bar “work”, Βουτσινά 61, Χολαργός (κλικ για google maps).

Ώρα έναρξης 10:00. Οικονομική ενίσχυση 3 ευρώ.

Διοργάνωση blog Γκράνμα.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο σωματείο των εργαζομένων της “Ελληνικής Χαλυβουργίας” για την οικονομική ενίσχυση του δίκαιου αγώνα τους.

Την ίδια μέρα (και περίπου την ίδια ώρα), την αλληλεγγύη μας προς τους απεργούς φιλμάρουμε και εδώ στο Βρυξελλοχώρι:

Au programme:

a) Projection du film ‘Z’ de Costas Gavras (1969), basé sur une vraie histoire de l’assassinat d’un député de la Gauche en Grèce sur fond de répression gouvernementale et dans l’ambiance politique turbulente des années 60.

b) Connexion en directe avec une autre soirée de solidarité à Athènes, et débat avec un des travailleurs des aciéries pour les dernières nouvelles sur leur lutte.

c) Fête musicale avec concert et DJs

Να πάτε/Να έρθετε/Να είμαστε πολλοί.