Δεν μου πολυαρέσουν οι κονσέρβες, αλλά αυτό είναι πραγματικά πολύ καλό:

Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΑΝ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 106 FENISTER-RA/GALICIA ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.  Σαρκασμός


ΙΣΠΑΝΟΙ: ΕΔΩ Α-835. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ 15 ΜΟΙΡΕΣ ΒΟΡΕΙΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ 25 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ.
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ: ΑΛΛΑΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ 15 ΜΟΙΡΕΣ ΝΟΤΙΑ.
ΙΣΠΑΝΟΙ: ΑΡΝΗΤΙΚΟΝ! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΡΕΙΑ 15 ΜΟΙΡΕΣ ΒΟΡΕΙΑ.
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ: ΣΑΣ ΟΜΙΛΕΙ Ο ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΣΚΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΑΡΑΥΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ 15 ΜΟΙΡΕΣ ΝΟΤΙΑ.
ΙΣΠΑΝΟΙ: ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΛΟΓΙΚΗ ΟΥΤΕ ΕΦΙΚΤΗ
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ (ΜΕ ΥΨΩΜΕΝΗ ΦΩΝΗ): ΣΑΣ ΟΜΙΛΕΙ Ο ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ RICHARD JAMES HOWARD TOY SKAFOYS USS MONTANA, ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ! ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΥΟ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΑ, ΚΑΤΑΔΙΩΚΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΩΝ. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΣΣΩ! ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΡΕΙΑ 15 ΜΟΙΡΕΣ ΝΟΤΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΜΑΣ. ΠΑΡΑΥΤΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛλΑΞΤΕ ΠΟΡΕΙΑ!!!
ΙΣΠΑΝΟΙ: ΣΑΣ ΟΜΙΛΕΙ Ο JUAN MANUEL SALAS ALCANTARA. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ, ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΜΑΣ ΦΑΓΗΤΟ, ΔΥΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΠΙΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΑΡΙΝΙ. ΤΟ ΚΑΝΑΡΙΝΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΡΑΔΙΟΦΟΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ CADENA DIAL DE LA CORUNA. ΣΑΣ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ Α-835 ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ FENISTERRA GALICIA, KAI ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΕΑ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ Η Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΦΑΡΟΣ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Γ………ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ Γ………ΣΚΑΦΟΥΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ, ΣΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΒΡΑΧΩΔΕΙΣ ΑΚΤΕΣ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ 15 ΜΟΙΡΕΣ ΒΟΡΕΙΑ.
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ: Ο.Κ. ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Σύμφωνα με τους κανόνες της ναυσιπλοΐας, ΑΝ Ο ΦΑΡΟΣ ΗΤΑΝ ΟΧΗΜΑ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ.

finding_nemo.jpg

Advertisements